SRI LANKA

Something nice about Sri Lanka

Wij houden van Sri Lanka. CuDoor de gunstige ligging op het pad van de grote zeeroutes tussen West-Azië en Zuidoost-Azië is Sri Lanka van oudsher een strategische marinebasis en een centrum van boeddhistische religie en cultuur van de oudheid. Tegenwoordig is het een multireligieus land, waar bijna een derde van de bevolking andere religies dan het boeddhisme aanhangt, met name het hindoeïsmechristendom en islam

Onze toppers

SRI LANKA COMPLEET

15-DAAGSE INDIVIDUELE RONDREIS

De combinatie van de twee eilanden La Réunion en Mauritius is de perfecte balans tussen avontuur en heerlijk relaxen. Op La Réunion vind je één van de meest tropische stukjes natuur terug op de aardbol. Geen massatoerisme in La Réunion, u leeft er op het ritme van fauna en flora. 

TANZANIA & ZANZIBAR

AFRICAN BEAUTY

Tanzania is één van de meest indrukwekkende Afrikaanse landen met een spectaculair wildbestand. Er zijn vele nationale parken en reservaten waarvan Serengeti en de Ngorongoro-krater het meest bekend zijn. 

NEW YORK & ARUBA

THE BEST OF BOTH WORLDS

New York, the city that never sleeps! Combineer één van de meest indrukwekkendste steden met de parelwitte zandstranden van Aruba. Deze zonovergoten parel in de Caraïben is populair bij duikers en snorkelaars door zijn fascinerende onderwaterwereld. 

SRI LANKA & DE MALEDIVEN

HAPPY ISLAND HOPPING

Sri Lanka, de groene parel van de Indische Oceaan, is één van onze favoriete Aziatische bestemmingen omwille van de indrukwekkende variatie aan bezienswaardigheden en mogelijke activiteiten. 

Please reload

Locatie

Info

Beste reistijd

Talen

Munt

Tijdverschil

Gans jaar

Engels

Dollar

GMT + 5

STRANDVAKANTIE DEALS

AFRIKA

MIDDEN-OOSTEN

LATIJNS-AMERIKA

AZIE

EUROPA

USA & CANADA

Uw reis samenstellen

Uw perfecte reis niet gevonden? Geen probleem. Wij werken volledig op maat met de beste tour operators en lokale agenten. Contacteer ons vandaag met uw aanvraag en krijg vrijblijvend een uitgewerkt offerte binnen een paar dagen max.

+32 (0)16 60 66 87 | contact@goldencactustravel.be

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304