top of page

BUSINESS TRAVEL

FOR ALL YOUR BUSINESS TRAVEL NEEDS

Met een achtergrond in de business wereld, helpt Golden Cactus Travel ondertussen verschillende bedrijven verder op vlak van zakenreizen en incentives. We werken samen met internationale en lokale bedrijven, maar ook vrije beroepers of scholen kunnen bij ons terecht.

ONZE DIENSTEN

Onze business klanten zijn, net zoals onze leisure klanten, allemaal verschillend en hebben verschillende behoeften en wensen. Hieronder vindt u onze meest gevraagde diensten terug:

 

  • Vluchten: opties en groepsreservaties mogelijk

  • Internationale treinen: opties en groepstarieven mogelijk

  • Hotels: toegang tot de meest voordelige tarieven

  • Autoverhuur: voordelige all-inclusive prijzen

  • Incentive en teambuilding reizen

  • Reischeques: om uw werknemers of klanten in de watten te leggen

  • Bijkomende services: luchthaventransfers, incentive reizen, verzekeringen, …

PERSOONLIJKE EN SNEL SERVICE

Bij Golden Cactus Travel bent u zeker van een persoonlijk service. We proberen zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan om zo beter in te spelen op hun specifieke wensen en behoeften. We streven er naar zo snel mogelijk onze prijsoffertes te bezorgen. Voor, tijdens en na uw reis staan wij ter beschikking voor de opvolging ervan.

EENVOUDIGE FACTURATIE

Wij zorgen ervoor dat de facturatie eenvoudig verloopt en in overeenstemming met de werkwijze van uw bedrijf zodat de verwerking hiervan vlot kan gebeuren.

TRANSPARANTE SAMENWERKINGSVOORWAARDEN

Wij hanteren de scherpste dagprijzen beschikbaar voor onze klanten. Voor vervoerstickets werken wij met een eenvoudige service fee en bij hotelreservaties of een combinatie van meerdere reisdiensten met een toevoeging van een dossierskost. Heeft u verdere interesse om hier meer over te weten te komen? Vraag ons naar onze samenwerkingsvoorwaarden! Transparantie is ‘key’ voor een langetermijnsamenwerking.

SOME OF OUR HAPPY CLIENTS

Wilt u ook graag van onderstaande groep deel uitmaken? Neem dan contact met ons op. Wij beheren u reisnoden en ontzorgen u met onze service op maat.

bottom of page