top of page

BANGKOK EN DE STRANDEN VAN PHUKET

Verken de hoofdstad van Thailand met z'n futuristische skytrain, eeuwenoude tempels, simpele streetfoodstalletjes en ultrachique skybars met panoramisch zicht. Na alle hectiek van Bangkok rust je enkele dagen uit langs de stranden van Phuket waar je geniet van zon, zee en strand. Een ideale combinatie tussen stad en strand.

WANNEER

nov - apr

DUUR

9 dagen

REISTIJD

12 uur

ITINERARY

Dag 1: Bangkok

U wordt verwelkomd aan de luchthaven en naar uw hotel gebracht in Bangkok. De hoofdstad van Thailand is met z'n 10 miljoen inwoners ook de grootste stad van het land. De metropool strekt zich uit over een gigantsich gebied langs de kronkelende Chao Phraya Rivier. De stad is levendig en modern, steeds in beweging. Een bruisende smeltkroes van historische tempels, ultramoderne flatgebouwen, drijvende markten, heerlijk geurende eetkraampjes en trendy shoppingcentra.

Dag 2 - 3: Bangkok

Vrije tijd in Bangkok. Er is zoveel te zien en te doen dat u ogen (en tijd) tekort komt. Verken de stad op eigen houtje of boek een extra excursie bij ons.

Dag 4: Bangkok - Phuket

Je wordt opgepikt aan je hotel in Bangkok en naar de luchthaven van Bangkok gebracht voor uw vlucht naar uw strandbestemming: Phuket. (vlucht Bangkok-Phuket is niet inbegrepen in de prijs). Bij aankomst in Phuket word je opgewacht en naar je hotel in Phuket gebracht waar je de rest van de dag vrij bent om te genieten van zon, zee en strand.

Dag 5 - 8: Phuket

Vrije tijd om te ontspannen langs het zwembad of langs het strand. Verken de regio op eigen houtje of boek een excursie om meer te zien van de prachtige omgeving.

In samenwerking met Transasia.

REGIOKAART

bottom of page