top of page

BALI: CHARMING MATHIS COMBINATIE

Tijdens deze rondreis veblijft u in charmante hotelletjes van de Mathis Collection. De Belgische eigenaar van deze hotels heeft z’n hart verloren in Bali, opende er een hotel en vernoemde het naar zijn zoon Mathis. Ondertussen zijn er 3 hotels verspreid over Bali, telkens in dezelfde charmante stijl. Het is de ideale manier om Bali te verkennen op een rustige tempo.

WANNEER

apr - okt

DUUR

10 dagen

REISTIJD

17 uur

ITINERARY

Dag 1 - 3: Villa Mathis Umalas

U wordt opghaald op de luchthaven en naar uw eerste bestemming gebracht: Umalas. U logeert in het uiterst charmante hotelletje Villa Mathis, een oase van rust op amper enkele minuutjes van het strand. Dit is de ideala plek om tot rust te komen en te genieten van de zon langs één van de 4 zwembaden die verspreid liggen over een tropische tuin van 1 ha. Wenst u toch toeristische en drukkere oorden op te zoeken, dan zijn de bars en restaurants van Seminyak en Canggu vlakbij. Tijdens uw verblijf geniet u van een diner bij kaarslicht in de tuin, romantiek gegarandeerd. U maakt ook een daguitstap naar de bekendste zeetempel van Bali: Tanah Lot die prachtig gelegen is op een rots in zee. Daarna gaat u naar Mengwi waar u de Taman Ayun tempel bezoekt, de traditionele markt van Sukawati en enkele lokale ambachtslieden. In de late middag gaat u naar uw volgende bestemming: Ubud.

Dag 3 - 7: Mathis Retreat Ubud

Met een welkomstdrankje in de hand verkent u dit pareltje van een hotel.  Tijdens een Balinese gezichtsmassage kijkt u uit op de spectaculaire rijstvelden die zo typisch zijn voor deze regio.  Tijdens een dagexcursie staan er nog meer rijstvelden op het programma, namelijk de wereldberoemde rijstvelden van Jatiluwih (Unesco-Werelderfgoed). Daarna stopt u aan een authentiek fruit- en groentenmarkt in Bedugul en bezoekt u de Ulun Danu tempel die schitterend gelegen is in het Bratan meer. U wandelt rond het Tamblingan meer en sluit af met een boottocht op het water.  U laat Ubud achter en gaat richting het oosten van Bali naar de Besakih tempel op de flanken van de machtige Agung vulkaan. Na een bezoek aan een zoutfabrikant komt u aan in uw derde bestemming: Amed.

Dag 7 - 10: Mathis Lodge Amed

U verblijft in een gloednieuw hotel dat pas begin 2019 de deuren opende en een adembenemend mooie locatie heeft. Gebouwd op de top van een vallei met zicht op de oceaan, is dit een waardige afsluiter van uw rondreis. De regio die nog niet ontdekt is door het massatoerisme heeft een schitterende onderwaterwereld die u mag ontdekken tijdens een snorkelexcursie. De laatste dag is uw transfer naar de luchthaven voorzien.

In samenwerking met Transasia.

REGIOKAART

bottom of page