top of page

BALI: HIPPE ALILA COMBINATIE

Bali is zo gevarieerd dat u minstens 3 regio’s zou moeten bezoeken om een goede indruk van het eiland te krijgen. Deze Alila combinatie is daarom de perfecte rondreis voor wie de diversiteit van Bali wenst te ontdekken en daarbij graag logeert in hippe en trendy hotels.

WANNEER

apr - okt

DUUR

9 dagen

REISTIJD

17 uur

ITINERARY

Dag 1 - 3: Alila Manggis

U wordt opgehaald op de luchthaven en naar de minder toeristische oostkust van Bali gebracht.  Tijdens uw verblijf neemt de kok u mee naar de organische tuin, gelegen op zo’n 10 minuutjes van het hotel. Na een woordje uitleg van de tuinman, leert u enkele heerlijke Balinese gerechten met vers geplukte groenten klaarmaken die u daarna als lunch verorbert. Het team van Alila Manggis heeft nog een tweede verrassing voor u in petto want u mag traditioneel Balinees diner meemaken in een authentieke woning in het eeuwenoude dorpje Tenganan. Dit is de ultiem culinaire ervaring.

Dag 3 - 6: Alila Ubud

U verblijft in een prachtig resort te midden van het weelderige regenwoud in het Balinese binnenland. Trek uw comfortabel schoenen aan om samen met een gids de prachtige omgeving van Payangan met indrukwekkende rijstterrassen, rivieren en watervallen te verkennen. U bezoekt er een traditioneel dorpje en proeft er van verse kokosmelk, recht van de boom. De uitstap eindigt met een picknick te midden van de rijstvelden. Verder kunt u Ubud op eigen houtje verkennen of genieten van de faciliteiten van het hotel. U krijgt er nog een behandeling in de Alila Spa (60 min.) bovenop zodat u zich als herboren voelt alvorens u naar uw derde en laatste bestemming reist.

Dag 6 - 9: Alila Seminyak

U komt aan in Seminyak, Bali’s hipste strandbestemming met mooie stranden. U logeert in een luxueus resort, pal op het strand en vindt er alles om uw rondreis perfect af te sluiten. Geniet van een romantische zonsondergang met een cocktail in de hand. Het hoogtepunt van uw verblijf is ongetwijfeld het diner het Seasalt Restaurant. Op het spectaculaire terras proeft u van tongstrelende visgerechten met een Japans tintje. Het centrum van Seminyak, waar u de meest glamoureuze nachtclubs vindt, licht op wandelafstand. De laatste dag is uw transfer naar de luchthaven voorzien.

REGIOKAART

bottom of page